HZMAN Moški Ženska Splice iz Nerjavečega Jekla Križ Obesek Ogrlica

Nov izdelek

€5.79

Oznake:

obesek iz plemenitega jekla, anime logotip nalepko, asui tsuyu lasuljo, anime masko brezplačna dostava, maska sparta, anime tkanine masko, črna detelja nalepka, persona lasuljo, anime zakon, Obesek

Obesek velikost

Obesek velikost(Cca):4.4 x 2.4 cm / 1.73 x 0.94 palčni Verige: 22" + 2 cm, veriga extender. 3,0 mm Široko Povezavo verige.

Kovine:

Nerjavno Jeklo je robusten in ne bo tamnjeti ali rje enostavno, to je enostavno, da maitain in idealno za dolgotrajno nakit modelov

Paket Je Vključeno:

1 x Obesek 1 x Pridejo s 24 Cm Visoke Kakovosti Trajne iz Nerjavečega Jekla Povezavo Verige 1 x Vključno z lepim darilom polje natisnjene z Imenom "HZMAN" logo.V primeru, da ga kupite kot darilo - ste lahko prepričani, da izgleda lepo.

HZMAN Nakit Podjetje

HZMAN Nakit je znana nakit blagovne znamke .Nudimo najboljšo storitev,100% zadovoljni razprodan storitev.Obljubimo, da bomo uporabili Dejanske opis, pravo fotografijo.Prosimo, da skrbijo za nakit, velikost, ko jih kupite.HZMAN je blagovna znamka, ki je zaščitene z ameriško Zakonodajo o Blagovnih znamkah.Vsi izdelki se prodajajo po HZMAN samo.

Zahvaljujemo se vam za obisk HZMAN Nakit.Smo specializirano za nakit izdelavo.

Če vam je všeč ta izdelek, vam svetujemo, da ga dodate na seznam želja zdaj, tako da bomo obvestili takoj, ko je za popust.In lahko kliknete je naša blagovna znamka, ki je na vrhu naslov; lahko najdete več nakit z visoko kakovost in razumno ceno.Če imate kakršno koli vprašanje ali nasvet, prosim, vas prosimo, da nas obvestite, lahko dobite odgovor v 24 urah.

Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Material Kovine
Slog Verske
Obeski Vrste stran
Spol Unisex
Številka Modela P808019
Verske Tip kristjan
Združljivost Vsi Združljivi
Postavka Vrsta Obeski
Fine ali Moda Moda
Poreklo CN(Izvora)
Obliko\vzorec križ
Blagovna Znamka HZMAN

Podobni izdelki