Nož in Vilice, Mesa, Zelenjave, Kuhinja Platno Slikarstvo Cuadros Skandinavskih Plakatov in Fotografij Wall Art Hrane, Slike dnevne Sobe

Nov izdelek

€2.98

€4.14

-29%

Oznake:

opica portret, plakat skandinavski slog, suši steno, stene rastlinskimi, noži planer noži, kitajski plakat, umetnost barve, za kuhinjo plakat, canva hrane, 13. rojstni dan

Nož in Vilice, Mesa, Zelenjave, Kuhinja Platno Slikarstvo Cuadros Skandinavskih Plakatov in Fotografij Wall Art Hrane, Slike dnevne Sobe

Okvir:

Vse cene ne vključujejo okvir ,samo natisnjena platno in ladje v valjanih cevi.

Skupaj Platno Velikost:

Smo barve dodatne 3 cm na vsaki strani vsake plošče za frameing , na primer slikarstvo velikost 40x60cm , skupno platno, velikost : (3+40+3) x (3+60+3) = 46x66cm

Materiali :

nepremočljiva polyster canvs in pigment črnila

Čas Obdelave:

1 do 2 dni po tem, ko vi potrdite plačilo

Je m aybe malo drugačen amo m slik slika ni ročno, je natisnjena s stroji.

Spomnite naše stranke o nečem, kar>>> 1.Zaradi različnih svetlobnih učinkov med računalniškimi monitorji,mobilni telefon, barvo predmetov, ki je malo drugačen od prikaži slike v trgovini. 2.To odlično kakovost tiska platno je brez okvirja, da dol, stroške prevozov, vendar je ta velikost je običajno foto okvir velikost in boste lahko dobili pripravljen okvir enostavno. 3.Vsak platno slikarstvo je 3 -5 cm dodatno beli rob, v 4 strani ( kot Slika Št 1 show ) , to je za raztegne, ko ste prejeli platno, slike, če imate druge zahteve( ni potrebno, beli rob ali potrebujete beli rob z druge velikosti, ali potrebujete Ogledalo učinek edge) , prosimo, da nas kontaktirate 4.To neuokvirjeno slikarstvo, pakiranih na Cev.Bodite previdni, ko jo razpakirajte paket z nožem, ne dovolite, da se rezilo nič platno.Če je barva vonj za novega slikarstva, da je normalno.In vonj, ki je brez škode za človeško telo , enostavnost uporabe. 5. Naročila bodo poslali v 1-2 delovnih dni, če je na zalogi, ki se pošlje v 3-5 delovnih dni, če ni na zalogi. 6.Če potrebujete druge velikosti, prosimo, obrnite na nas!Tudi sprejemamo po meri narejene oljno sliko.

Pustimo Dodatno 3-5 cm Beli rob za oblikovanje slikarstvo kot ( No. 1 ) slika, ki kažejo , na primer kupite slikarstvo velikost : 50x70cm , Skupna Velikost platna, ki ste jo prejeli, je : (3+50+3) x (3+70+3) = 56x76cm Če želite naročiti dodatno 3-4 cm barva ogledalo rob kot ( N0.2 ) Piectre Kažejo , Plese pustite sporočilo na nas .

Smo Proizvajalec platno fotografij in Oljna slika v Yiwu Mesto ,Zhejiang Province ,Kitajska .Naši Tovarni pokriva površino 3500 kvadratnih metrov , imamo 8 določa Digitalni Tisk, Stroji in 53 umetnikov .Imamo 8 let Mednarodnega poslovanja Od leta 2008 , Smo lahko ladja po Zraku in Morju s Posodo ,Če ste načrt za nakup več , se obrnite na nas , mi bomo poslali naše najnovejše kataloge in najboljšo ceno .

Plačate lahko s Kreditno Kartico ali druge Zasebne Banke Kartico preko Alipay Neposredno , lahko tudi plačilo preko Western Union ali Paypal ali T/T Bančno nakazilo Denarja, Prosimo, sporočite nam, če imate kakršna koli vprašanja .Hvala .

-Vsa naročila, bo poslana v roku 3-5 delovnih dneh po vaše plačilo je potrjeno,Če nekaj Modelov imamo na Zalogi , Ga lahko pošljemo v enem dnevu ,Vaša naročila, bo poslana preko Post Registriranih Air Mail, EMS, Epacket, DHL, FedEx, ali UPS.

-Običajno čas poštnine bo trajalo približno 7-30 delovnih dni.To je odvisno od cilja in drugih dejavnikov, če ne boste prejeli, vaš paket v mesecu, se nemudoma obrnite na nas.Naša cena ne vključuje nobenih uvoznih davkov, in ste odgovorni za carine.

-Vsi naši elementi bodo poslani na naslov, ki jih ponujajo kupcem, prosimo, potrdite vaš naslov premislite, preden plačilo.Lahko tudi pustite nam sporočilo, da spremeni naslov preden bomo ladja vaše paket.Ko se pošiljajo ven, ga ne morete spremeniti vse več.

-Online sledenje na voljo.Številko za sledenje in spletni strani bo na voljo, ko poslani predmeti.

Prosimo, prepričajte se, da ste izbrali Prave Velikosti in Barv, preden vaš potrdite plačilo.

Povrnili vam bomo, če boste return on postavke v roku 7 dni od vašega prejema iz katerega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v Prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo se povrne celoten znesek, Če se je to zgodilo , kupec moral uporabljati Terjatev z logistično podjetje za povrnitev stroškov škode ali izgube .

Prosim, pustite Povratne informacije s 5 Zvezdicami, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev, Svoje pozitivne povratne informacije, je zelo koristno za druge kupce in zda .

Če imate kakršne koli težave z našo predmetov ali storitev , se najprej obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, se Bomo potrudili, da reši problem na čas, da bi vam z veseljem .Hvala lepa .

Okvir Lahko naredimo uokvirjena slikarstvo preveč
Obrazec Enotni
Izdelek useage Hiša,Dnevne Sobe,Spalnice,Pisarne,Kavarne,Hoteli
Slikarski Slog & Tehnika Visoko Kakovostno Digitalno Natisnjena
Tehnika Spray Slikarstvo
Predmeti Še vedno življenje
Skandinavska Kuhinja Dekor Plakatov in Fotografij Wall Art Platno Barvanje Slike Živali
Brez okvirja Platno je natisnjena samo( brez okvirja)
Materiali Nepremočljiva platno in pigment črnila
Vrsta Platno, Saj
Podporne Baze Platno
Blagovna Znamka YWDECOR
Doma Dekor Povzetek Platno Slikarstvo Dekorativne Slike Moderne Stenske Slike
Poreklo CN(Izvora)
Material Platno
Original Da,
Frame mode Brez okvirja
Zrna Začimbe Platno Tiskanje Slike Slike Na Steni Umetniško Platno Slikarstvo Plakat Sliko
Številka Modela PA481
Oblika Vertikalni Pravokotnik
Prilagojene velikosti in oblikovanja ok wall art slike za dnevni sobi doma quadros caudros decoracion
Slog Ameriški Stil
Je Pametno Napravo No
Medij Vodoodporno Črnilo
Pakiranje Valjanih Cevi HD Slikarstvo Na Steni Za dnevno Sobo Moda Cuadros

Podobni izdelki