Ameriški Nogomet Hoodie Moških 3d Tiskanja Hoodies Šport Hoodie Majica Hoody Hoody Harajuku Hoodies Zadrgo Moški Plašč

Nov izdelek

€27.67

Oznake:

hoodi, moški hoddie črna, oljčno tiskanja hoodie, harajuku slog, moški pulover s kapuco 3, mens darkred hoodies, tekel nogomet nfl, jojo zip, moški pulover, moški 3d hoodies

Poprodajne storitve :

Če niste zadovoljni z našimi izdelki, prosimo, da nas obvesti, preden odprete distupe, bom poskušali naše najboljše, da bi to rešili in da se boste srečni!NOTER: 1. Nudimo padec ladijskega prometa storitev, lahko pošljete tudi slike, da ga preprodajajo. 2. Če na debelo, pls stik z nami, vam bomo najboljšo ceno.

Po plačilu potrditev, Element, ki bodo dobavljeni v roku 3-5 delovnih dni(Custom-made morali 7-10days).Dobavni rok Cca:ePacket 15-25 dni .Kitajska Post Registriranih Air Mail 30-40days.EMS 10-20days .Fedex IE in DHL 7-10days Prosimo, upoštevajte dobavni rok je izražen z Pk-termeptuj.si je približek in se lahko razlikuje glede na oddaljenost od Kitajske, kot tudi carinske predpise. 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic . 2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno.Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

Snemljiv Del NOBEN
Rokav Dolžina(cm) Polno
Spol MOŠKI
Vrsta Redni
Zapiranje Tip NOBEN
Slog Priložnostne
Hooded Da,
Oblačila Dolžina Redni
Vzorec Tipa Tiskanje
Rokav Slog Redni
Številka Modela zadrgo hoodie
Postavka Vrsta Sweatshirts
Ovratnik Hooded
Debelina STANDARD
Material Poliester

Podobni izdelki