Taktično Žep Organizator Nepremočljiva eos Torbica Vojaške Torbica s Pasom Lov Pack Orodje Vrečko za Moške, Ženske

Nov izdelek

€3.66

€5.09

-29%

Oznake:

vojaško taktično, torbica s pasom, potovalne avto sedež organizatorja, lopata taktične vojaške, osebno avtomobilski sedež organizatorja, rotative, torbica s pasom, parch taktične vojaške, nosilec taktične vojaške, pas vojaška taktika, pas najlon, 5 cm pasu

Značilnosti:

1 Izdelana iz visoko kakovostnih 800D nylon material, z značilnostmi okolja, nepremočljive, odporne na obrabo, trajne, trganje, stroj.

2 torbica je trajen dvojno zadrgo humanized design, ki je nemoteno odpiranje in krpo pouch, ki je priročen za uporabo.

3 torbica je kavljem in zanke zapiralo, ki ga modela, ki se lahko držijo posebne postavke na vrečko, da izrazite svojo osebnost.

4 torbica je molle sistem na hrbtni strani vrečke, ki lahko visijo v pasu, jopič, nahrbtnik za prosti roko, ko ste na prostem.

5 Multi-level design, zadrgo z odlično kombinacijo dostop razvrstitev bolj intimno.

6 torbica je visoko kakovostne varnostne sponke design na hrbtni strani z lastnostmi visoko varstvo okolja, neškodljiv material, visoko trdnost kombinacija gladko, brez razpok in deformacij.

7 Zasnovan kot molle taktični vrečko, ki se lahko uporablja kot majhen, EOS torbica, molle taktični torbica, vojaške torbica, utility pripomoček, torbica, pas, torbo, orodje vrečka ali taktični pas paket.

8 torbica je super orodje, pripomočki za EOS pribor, svetilke, tipke, kovanci, medicinske opreme in vse ostalo, kar potrebujete zlahka dostopne.

9 Posebej narejene za kampiranje, pohodništvo, ribolov in druge športe na prostem, ki bi lahko veliko darilo za outdoor športne navdušence.

Specifikacije:

Material:najlon 800D

Teža:77g

Velikost:14x10x3.5 cm/5.5×2.39×1.38

Šport Tip:Plezanje,Ribolov,Kolesarjenje,Kampiranje,Pohodništvo,Avanture,Potovanja

Tema:Šport

Spol:Moški,ženske,unisex

Značilnosti:Prenosne,trpežne,lighatweight,odporne na obrabo,nepremočljiva,trganje

Tip:Pas Vrečko

Nahrbtniki Tip:Softback

Paket je vključeno:

1x Področju manjše izdelke Vrečko

Material Najlon
Blagovna Znamka Aolikes
Vrste šport Lov
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki