Kitajski Lepa Mah Jong Nastavite v Usnje knjige Polje*144 Ploščic Ploščice / Bambusa

Nov izdelek

€34.43

€55.54

-39%

Oznake:

meizu watch, oxytocin, homi, fotografije, knjige, mahjong set, pleksi steklo tabela, bambus se pomaknite, els knjige, mahjong, kartico mahjong

https://Pk-termeptuj.si/store/product/extra-fee-used-for-other-payment-like-making-up-the-postage-and-make-up-the-difference/1718101_32851610577.html?spm=2114.12010608.0.0.5b5e3951h432Fg

POLJE VELIKOST:L 20 CM, W 16 CM, H 6.5 CM

VSAK KOS VELIKOST: L 2,5 CM,W 1,8 CM,H ZA 0,9 CM Pogoj: Dobro stanje

Dobrodošli Želite Kupiti

Počaščen Stranke: svojo trgovino, je skladišče vsebuje več elementov.V

moje trgovine, obstaja več čudovito elemente, ki čakajo na vas,

kot srebrni jedilni, Kitajski porcelan, ročno lesa carvinga,

bron ware, medenina in zahodni umetniški kultura zbirka, jade

ware, in več blaga.če vam ni všeč predmet, ko ga boste prejeli, lahko

Že v 7. stoletju, mistično Tibet je bil introducted da svetu preko Chamagudao.Naša družina je upravljanje Tibera starinsko artware, thangkas in kip Bude, kot tudi verske iz Tibeta, Želimo deliti s svetom, prek Interneta .

O chamagudao :Tea-Konj Cesta, ki obstajajo na Kitajskem\ \ 's jugozahodni regiji, Ma Banda kot glavno prevozno sredstvo za zasebni kanal je mednarodni poslovni svet,\ \ 's najbolj spektakularnih naravnih kulise, kulturni turizem absolutno najbolj skrivnostnih blaga linij, ki jih vsebuje, ne razvoja kulturne dediščine.Čaj-Konj Cesti na Sečuan-Tibet, Yunnan-Tibera Cesta, dva povežite-Yunnan-Tibet,, razširitev v Butan, Sikkim, Nepal, Indija, do Zahoda, in Rdeče Morje obali Zahodne Afrike.Yunnan-Tibera Cha Ma Stari Cesti približno nastala v poznih šestem stoletju našega štetja iz južne Province Yunnan, po danes\ \ 's Daliju in Lijiang, Shangri-La v Tibetu, Lhase neposredno.Nekatere ponovni izvoz iz Indijo, Tibet, Nepal, je starodavno Kitajsko in Južno Azijsko regijo pomembne trgovske poti.

TIBERA NAKIT

Take postavke so vse domače obrti, ročno izdelan lokalni Tibera ali Nepal mojstra uporabo Tibera Srebro in naravnih kamnov, kot je Turkizno, Korale, Agate, kristali itd. , simbolizirajo stare kulture Tibera.Tibet je najbolj briljantno in sveto sveto deželo, na Kitajskem.Tam je stara legenda najbolj znanih v Tibetu, če ljudje nosijo take izboljšanje in lep ročno izdelan nakit, kot nakit, lahko dobite dobre volje iz narave.Potem so prinesli ljudje, srečno življenje in srečo.Tibet ,Čisto Zemljo, najbolj čarobno lepo mesto, ne oddaljena od nas.to\'s ni pomembno, če vam je bilo tam, vendar vbodne je, če lahko najti svoj čisti zemljišč v svoje srce in v Tibetu na vaš um !

Moj projekt na Kitajskem je Tibet srebro in jade Turčija.Ne vem v vaši državi Tibera*Tibera srebro in Tibet Turčija jade naziv in položaj.Vrednost za denar!

Politika:

Smo predložiti Vse, kar vedno pride z garancijo na zadovoljstvo: Če najdete kakršne koli težave s kakovostjo ali ni popolnoma zadovoljni s čimerkoli, ko boste dobili točke.Prosimo, E-mail kmalu.Bomo rešiti to za vas 48 ur(Vračilo ali zamenjavo predmeta),če je vračilo,boste morali vrniti v roku 14 dni od dražbe, končano na dan, bom srečno vračilo kupnine.Hvala !!Srečno ! !

Regionalna Funkcija Kitajska
Tema Maskota
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki