4K LCD gonilnik odbor tip-C eno vrstico pass 40 pin zvezi s čezmernim primanjkljajem za 12.5" 13.3" 15.6" 17.3" 3840*2160 eDP LCD plošči krmilnik odbor DIY kit

Nov izdelek

€57.10

Oznake:

30 pin lcd nadzorni odbor, 40 pin lcd odbor, 300w plošča sončne, 4k lcd z hdmi odbor, zamuda, plošča za lcd tv, 4k odbor, edp 40 odbora, obrti, 20pin lvds

Pred nakupom tega izdelka, prosimo, povejte nam svoje LCD model ali se posvetujte z nami.Mi bo zagotovila tehnično podporo.

Opis izdelka

To je velik nabor enostavnih reassembling LCD krmilnik kit, ki se uporablja, da se obrnejo golo LCD-plošča v Igralno konzolo prikaz / PC monitor.To bo presenečenje, da svoje gole LCD bodo dobre uporabo, in več odpadkov.Ali to je zelo insteresting stvari, ki smo si monitor uspešno z Igralno konzolo zaslon sebe.Daje vaš lcd novo življenje s svojo fantastično idejo.Vmesnik Opis: 1. TIP-C vmesnik neposredno prenaša in izmenjave podatkov z mobilnim telefonom, 2. HDMI signala kanala plug and play (funkcija samodejnega prepoznavanja) 3. USB-C 5V napajanje rešitev 4. 3.5 slušalke avdio izhod funkcija 5. Ploščati kabel je enostaven za namestitev; dolžina kabla je 300mm 6. tipkovnica nastavitev-vnesite multi-funkcijo (pritisnite navzdol, če želite odpreti glavni meni, gor in dol, so izbirne tipke)

poziv

1.Prosimo, bodite pozorni na negativni in pozitivni pol. 2. ko priključite napajalni prosim, ne hot plug, ki lahko poškoduje glavni IC 3.ne dotikajte voznik odbor, in naj bo izolacija, da ne' naj kovine, se ga dotaknite. 4.prosimo, da skrbijo za ploščati kabel.

contenido del paquete

1xPCS LCD controller board 1xPCS 40pin kabel 1xPCS tipkovnico in kabel

Blagovna Znamka Knowletter
Številka Modela TX750
Združljivo Avdio In Video Oprema Slog Prikaz Opreme
Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki