SMA moški N moški nizko izgubo lmr240 kabel RF Koaksialni Super prilagodljiv VIR kabel 20meters

Nov izdelek

€27.45

€39.78

-31%

Oznake:

antena pl, 50ohm kabel, moški n, kabel lmr240, pcb matrica, antena tv, 5ghz usb, nizko izgubo tv kabel, n sma, pcb

To je koaksialni kabel z izolacijsko peno.To je dobro dušenje in zaščita učinkovitost.To je bil široko uporablja za radijsko oddajanje,osnovna antena za radio postaje in druge komunikacijske sisteme.

• 50 Ohm podatkov prenos signalov;

• V zaščitni sloj, sestavljen iz aluminijaste folije in vpletanje je dobra zaščita učinkovitost;

• Odlično delovanje v visoko frekvenco,VSWR stabilnost;

• Podobno 4D-FB koaksialni kabli;

• RoHS;

Teh 50 Ohm 240 serije koaksialni kabli se lahko določi vrste priključkov,kot so GURS,N,BNC,TNC priključki.Kot nadomestek za RG58 koaksialni kabel, ta vsestranski kabel sklopi z različnih dolžin, ki so bili široko uporablja za CDMA,GSM radijsko oddajanje,osnovna antena za radio postaje in druge komunikacijske sisteme.

Shenzhen Qifan Komunikacijske Opreme, Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2009. Smo osredotočeni predvsem na Anteno Raziskovanje ,Signal za Proizvodnjo Električne energije,Gospodinjski Električni Aparati.Imamo oddano ISO9001 certificiranje.Kaj je več, naši izdelki so zaslužek pozitiven ugled na trgu in so bili pogosto uporablja na Kitajskem.

O Davkov in Dajatev

Prosimo, preverite davčne politike iz Pk-termeptuj.si in lahko potrdite, da se na lokalne davčne organe o po meri davek in ko si postavite svoje naloge.Morate plačati uvoznih dajatev, če je to potrebno.Smo iskreno upam, da lahko kupite naše izdelke visoke kakovosti na ekonomično ceno!

O Pošiljki

1. Dostava po celem svetu in če ni logistika možnosti , prosimo, obrnite na nas in si bomo prizadevali, da vam nekaj možnosti dostave.

2. mi bomo poslali pakete za logistiko v skladiščih v 3 dni, običajno po plačilu.

3. Lahko preverite, ali sledenje podatkov na Pk-termeptuj.si.

Garancija & Vrnitev

1. Vse postavke, ki so zajete z eno leto garancije .Če niste zadovoljni z našimi izdelki , lahko naredimo borzi ali vračilo v 7 dneh .

2. Za vsako zamenjavo ali povračilo denarja , predmetov, je treba v prvotno stanje ,tudi vsi dodatki .Bomo lahko delili svoje vrniti ladijskega stroškov z vami .

3. To bo zelo cenijo, če lahko komunicirajo z nami, preden jih uporabite, da se vrnete in vrnili denar .

Servis In Povratne Informacije

1. Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni.

2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj,ki smo iskreno upam, da vam je dal pozitivne povratne informacije (Pet Zvezdic), če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si minuto, vendar je to eno minuto, je zelo pomembno, pomembno za nas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Priključek N Moški-SMA Moški
Dolžina Po meri
Blagovna Znamka SignalPlus
Postavka Vrsta Lmr240

Podobni izdelki