JAKCOM SE3 Šport Brezžične Slušalke bolje kot indie smo golimi nosi i9 parfum za ženske parfum kritje pro air

Nov izdelek

€14.66

Oznake:

qkz 32, 3 zrak, medved primeru, pamu tiho tws, golf hibridni, airpod 3 pro, pokrov zaslona, perfum ženske, dj neon, coriton

JAKCOM SE3 Opis Izdelka

JAKCOM SE3 Profesionalni Šport Brezžične Slušalke

Anti-kapljanje| 10 g tanko telo | IPX4 nepremočljiva

Ne microphonics | TWS res brezžične | 12-urni vzdržljivostni

Profesionalni Šport Slušalke No. 1: Fixedness

SE3 sprejme zadaj-visi design, učinkovito prenese slušalke vrtišče za zunanje uho, kosti, tako da slušalke ima tri podporne točke pod različnimi položaji in ustreza trikotno stabilnost načelo, s čimer bi preprečili SE3 iz padli v vsakem intenzivno gibanje.

Profesionalni Šport Slušalke No. 2: Lahkotnost

Slušalke je narejen iz POKUKATI posebne inženiring smolo letalske in vesoljske industrije razred, z odličnimi mehanskimi lastnostmi in zelo lahka gostoto značilnosti, da bi ena slušalke ponder 10 g - enakovredno težo dveh A4 listov papirja, tako wearers občutek, da so tanke, ko jo nosi.

Profesionalni Šport Slušalke No. 3: Nepremočljiva

Celotno slušalke sprejme IPX4 nepremočljiva stopnja, tako ali znoj ali dež, ne bo povzročila škode na SE3, kar ponujajo več lightsome v zaprtih prostorih in na prostem, športne izkušnje.

Profesionalni Šport Slušalke No. 4: Št Microphonics

Sprejeti TWS res brezžične zasnove popolnoma odpravlja težo in trenja, ki jih povzročajo tradicionalne žične slušalke nadzor v športnih in zavira "microphonics (1).

(1).

Microphonics: vibracije, ki jih ustvari slušalke kabel v športu je neposredno prenašajo na ušesni kanal skozi slušalke kabel zaradi zunanjih trka ali zraka trenja, kar povzroči neprijeten zvok trenja.

Profesionalni Šport Slušalke No. 5: Povezava Stabilnosti

Vgrajeno TWS dual-povezava bluetooth 4.2 čip ima stabilno povezavo, hitro in dolge razdalje, in je v celoti združljiv z različnimi bluetooth različice pametne naprave - mobilni telefon, računalnik, tablični računalnik, prenosnik ali namizni RAČUNALNIK.

Profesionalni Šport Slušalke No. 6: Vzdržljivost

Dve 100mA celice moč, voljo do 12 ur neprekinjeno predvajanje, 60 minut, hitro polnjenje, baterije, zaslon na iPhone, iPad moč.Z enim polnjenjem, SE3 se lahko uporablja za en teden, načrt usposabljanja.

Profesionalni Šport Slušalke No. 7: Kakovost Zvoka

Razvili na podlagi AKG374BT tehnologije, in opremljen z 0,5 mm tanek vibrirajočo membrano, SE3 ponuja odličen zvok, široko zvočno polje in močnih bas, zaradi česar lahko pride dotika glasbeni nastop med šport.

Profesionalni Šport Slušalke No. 8: Enostavno Uporabo

Integrirani SE3 slušalke sprejme gumbi običajno se nahaja na tradicionalnem slušalke kabel, kar lahko hitro nadzor glasbe ali klicev med šport.

Profesionalni Šport Slušalke No. 9: Hands-Free (Prostoročni Klici

Opremljen z QuietCommunication2 aktivno zvoka izenačevalnik in dual-mikrofon sistema se lahko dinamično prilagajanje hrup in zagotavljajo jasen poziv učinek za vas v različnih okoljih.Medtem, SE3 lahko tudi vam z rokami-brezplačne storitve kot so klicanje v celici.

Profesionalni Šport Slušalke No. 10: Govorni Pomočnik

Kot umetne inteligence glasovni pomočnik v celoti združljiv z IOS in ANDROID, je lahko pošiljanje glasovnih navodil za mobilne telefone prek SE3 built-in MIC, učinkovito izogibanje pretiranemu delovanje v športu.

Pakiranje in Parametri

Model izdelka: JAKCOM SE3

Bluetooth različice: V4.2+EDR

Povezava razdalja: približno 10 metrov

Frekvenčni razpon: 20Hz - 20KHz

Zmogljivost baterije: 100mAh x 2

Čas polnjenja: približno 1 uro

Vrsta baterije: litij-ionsko polimer baterijo

Vhod: 5V1A

Pakiranje velikost: 75 mm x 35 mm x 71mm

Pogosto Zastavljena Vprašanja

Plačila sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.Da bo samodejno ugasnil v kupcu, ki ni plačal po 20 dni.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pakiranje JAKCOM SE3 Profesionalni Šport Brezžične Slušalke Pakiranje Podrobnosti:

Notranji Belo Polje: Enota G. W je približno 53, Enota Velikost je 75 mm x 71mm x 33 mm;

Zunanji Rjava Polje: Enota G. W je o 14768g, velikost Enote je 53 cm x 29 cm x 37 cm , Max z 266pcs Profesionalni Šport Brezžične Slušalke.

Shippment DOSTAVA po celem SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Povratne informacije Kupca zgodnji potrditvi bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami, da reši nobenih težav, dokler se boste zadovoljni z nami.Hvala vam za vaše razumevanje!

Nepremočljiva Da,
Nadzor Glasnosti Da,
Spodbujanje z i9
Obseg Impedanca do 32 Ω
Številka Modela SE3
Package Seznama Napajalni Kabel
Nadzor Gumb Da,
Funkcija Otroci' Slušalke
Z Mikrofonom Da,
Frekvenčni Razpon 5 - 46500Hz
Priključki USB
Slog Uho Kavelj
Vrsta Magneta Železo
Zbornik Apt-X
Najboljše Ujemanje s Medvedi
Brezžično Da,
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Način Polnjenja Kabel
Vroče Prodaje z indie
Število Voznikov 2
Tip Vtiča NOBEN
Sporočilo Brezžično omrežje
Vokalizmu Načelo Hibridna tehnologija
Odpornost 16
Slušalke Blazine Materiala Silikonski
Blagovna Znamka jakcom
Skupna Harmonična Popačenja 0.06%
Značilnosti Z Mikrofonom
Podpora APP Da,
Bluetooth Različice 5.0
Earcups Tip Zaprti
Dolžino Vrstice 0m
Brezžična Vrsta Bluetooth
Občutljivost 125dB
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,

Podobni izdelki