20x300cm Imitacije Kafra Lesa Zrn Talne Nalepke, Samolepilne PVC Ozadje Spalnica Dekoracijo Doma Podlago Nalepke, Stenske Nalepke

Nov izdelek

€3.88

€4.68

-18%

Oznake:

rock ozadje nalepka, adesivos parede, 3d talne nalepke, stenske nalepke, spalnica furnitur, stene stckers spalnica, 3d stenske nalepke, obleko pvc, home office modernih dekor, 90 nalepka

reliefno teksturo lesa zrn Velikost: 20x300cm (7.87inx118in) Debelina: 0,5 mm Funkcije: nepremočljiva in madeže odporno, praskami, brez ostankov, odporna proti vročini, kot nalašč za skrite napake, enostaven za čiščenje, ki je Primerna za: kraji z gladke površine, kot so stene, tla, pohištvo, itd.

Navodila:

1. Izberite mesto, kjer želite postaviti to ozadje na.Prepričajte se, da je gladka brez izbočenih in krat. 2. Očistite površino s čisto krpo. 3. Olupimo in palico ozadje, izravnava in stiskanjem iz srednjega za obe strani.

Opomba:

Stenske nalepke so narejene iz kakovostnega PVC, ki je nestrupen, brez vonja in nepremočljiva.Tam so diffenetn vzorcev in velikosti, da izpolnjujejo različne zahteve.Prosimo, da upoštevate naslednje opis in izberite pravega, ki vam je ljubše, in najbolj paše za mesto, ki ste, da se držijo z njim.Prosimo, upoštevajte, da lahko držijo tudi za gladke površine, kot so stene, pohištvo in stekla, itd, in enostavno odstraniti brez madežev.Prosimo, poskrbite, da vam ne uporablja v druge nalepke, ali površin, ki so neenakomerno.

Wall Art Nalepko Plakat Samolepilni Doma Dekor Decal
Cenzuro Kodo EWF070
vzorec Letalo Stenske Nalepke
Razvrstitev Talne Nalepke
DIY Obnovo Doma Dekor
Številka Modela EWF070
Značilnosti Anti-Slip Nepremočljiva,samolepilne,odporen na Olja,Odporne na Obrabo
Tema vzorec
Peel & Stick Izmenljivi
Velikost 20x300cm
Primerno Okolje Dom,Hotel,Kavarna,Trgovina,Pisarne,Restavracije,Brivnica
Predlagamo Mesto Dnevna Soba, Spalnica
Prostor Študija, vhod, jedilnica,kopalnica, trgovinski prostor, balkon
Slog Sodobno
Specifikacija Single-piece Package
Vrsta Imitacija lesa zrn
Kategorija Izdelka zidana
Material Okolju Prijazno PVC
Scenariji Tla, stene, Pohištvo

Podobni izdelki