L41568-601 matično ploščo za HP Prenosnik 14s-prim Serije mainboard 6050A2992901 s i3-7100u

Nov izdelek

€140.09

Oznake:

ddr4 prenosnik, igra prenosni računalnik, hp, h110, ddr4 ram, matično ploščo računalnika, vrečko leptop, hp prenosnik, laptop mainboard, amd 3200 ddr4

Kupec točk za pozornost: Vse matične plošče testirali smo zelo strogo, smo lahko prepričani, da deluje 100%, preden odpremo, Kot matično ploščo je natančno element, ga boste lažje poškodovanih v ladijski pot in namestitev.Kot običajno, Bomo paket je tudi, da bi se izognili dostava poškodovana.Ampak o namestitvi, to je najbolj pomemben dejavnik v matično ploščo vprašanja.Če obstaja kakršen koli napako namestite, bo to povzročilo black video ali ne more zagnati, itd..Zato nekatere matične plošče, morda ne delujejo, ko je prejel.V tem primeru, pls storiti, vas prosimo, da nas kontaktirate, Imamo zvok strankam bo odzval, da boste v roku 24 ur, Do zadovoljive rešitve.

Pls prijazno pomoč, ki nam uslugo in ne pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije, neposredno, najlepša Hvala za vašo veliko razumevanje in pomoč.

Opomba :Prosimo, bodite prepričani, da preverite številko dela na matični plošči, preden nakup tega izdelka.

Vrnitev& Vračilo&Spremembe Dtails:

1. Odlično preizkušen z 90 dni garancije. 2. Kupec in Prodajalec stojalo vsaki strani ladijskega stroškov za izmenjavo če motherboard težave s prodajalca.Kupec plačati za dodatno ladjar stroškov, če izmenjavo drug model.

3. Sprejeti nadomestila, če motherboard težave s prodajalca,vendar kupec stati ladijskega stroškov.

4. Nerazumnih zahtev za povrnitev & kupec kupil napačen model.Samo nadomestilo 80% kupno naročilo.Če matični plošči je poškodovan .Smo zavrne vračilo in tudi mi smo prosim za komunikacijo s kupcem za rešitve.

5. Vračajo postavka je treba navesti številko za sledenje in bolje, da se jih je prejel v Garancijo.Opozorilo: ne sprejeti spora brez komunikacije.povratne informacije: 1.Ali pre-prodaja in pre-ko, če imate kakršna koli vprašanja,jih lahko z E-pošta, MSN ali klepet na spletu, kontaktirajte nas,

Bomo nemudoma odgovoriti na vaše vprašanje . 2:zanašamo na zadovoljstvo, da successed , Zato je vaše mnenje je zelo pomembno, da nas ! 3:Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev ,prosim, pustite nas dobre povratne informacije ,se vam vnaprej zahvaljujem !

Proizvajalec Čipov INTEL
Grafična Kartica Vrsta Integrirana
Serija PAVILJON
Vrsta Spomina DDR4
Postavka Stanje uporabljajo
Blagovna Znamka Yealanno
Nabor vezij INTEL
Združljiv Blagovne Znamke Hewlett-Packard
S CPE Da,
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki